EN DAG PÅ HOTELLET

Herunder finder du en beskrivelse af en typisk dag på hotellet. Det er vigtig for os, at din hund også er på ferie, imens du er og derfor er din hund sammen med os og de andre hunde det meste af dagen, hvor den leger, bliver nusset, er ude i det fri og meget andet.

EN DAG PÅ HOTELLET
En skøn blanding imellem hundebørnehave og hundehotel

kl.8.00 - VÅGN OP/MORGENMAD
Dagen på hundehotellet starter kl.8, hvor hundene bliver vækket med nus og masser af kærlighed, og der bliver lukket op til deres individuelle gårdhaver. Når alle har fået øjne bliver der serveret morgenmad på sengen.

​kl.8.30-10 - LUFTETUR OG ROOMSERVICE
Når alle har fået morgenmad, så er det tid til dagens første luftetur. Når hundene bliver luftet, så kan det være en lang gåtur i skoven, på stranden eller fællesleg i vores store indhegning. Vi har også mulighed for, at give din hund en tur i vores nosework have, for der gemmes en masse godbidder, som din hund skal finde. Dette skaber stimuli hos din hund og dens stressniveau sænkes. Herefter er det tid til roomservice på værelserne, hvor hundene får et rent og lækkert værelse. 

kl.10.00-12.00 - HYGGE I LOUNGEOMRÅDET

Når hundene kommer tilbage fra deres luftetur, så er det tid til hygge i loungeområdet, hvor personalet vil lave dagens andre gøremål i samvær med hundene. Din hund vil derfor ikke bare blive anbragt på sit værelse, men vil være sammen med os og de andre hunde.

kl.12.00-13.00 - LUFTETUR

Ved frokosttid er det tid til endnu en luftetur, hvor alle hunde kommer ud i den friske luft og får brændt lidt krudt af.

Er det varmt, så kan det være at vi fylder badebassinet op og holder pool party.

kl.13.00-17.00 - HYGGE I LOUNGEOMRÅDET/SUITEN

Først vil hundene få serveret et aktivitetslegetøj med fyld i sin suite, så den bliver aktiveret mentalt og bruger sin hjerne til at få fyldet ud, og dermed bliver den stimuleret og træt på den gode måde. Herefter kan din hund smide sig foran brændeovnen til en lur, i sin suite eller se Doggy TV på storskærm, den bestemmer selv.

​kl.17.00-18.00 - LUFTETUR

I indhegning, i skoven eller på stranden

​kl.18.00 - AFTENSMAD

Hundene får nu serveret aftensmad efter dine ønsker

​kl.18.30-21.00 - ALENETID

Efter en begivenhedsrig dag er det tid til lidt alene tid på værelserne, så din hund kan bearbejde alle de skønne indtryk.

​kl.21.00-21.30 - LUFTETUR

Kort luftetur inden hundene skal i seng

​kl.22.00 - GODNAT
Hundene bliver nu lagt i seng, og lyset slukkes. Om natten bliver der afspillet lav antistress musik lavet til hunde, som får din hund til at slappe af og sove godt. Hos ekstra sensitive og stressede hunde har vi mulighed for at tilføre hundens soveplads en aromaduft baseret på lavendel, som får den til at slappe ekstra af.

​Hvert værelse er videoovervåget, så vi kan holde øje med din hund, når den er gået i seng. Vi kan derfor se om de har det godt eller er ked af det, og har brug for lidt trøst.