top of page
VORES VISION

Vandrigsgaard Hundehotels vision har fra start været at skabe hjemlige og trygge rammer for din hund, så både du og din hund kan slappe af og nyde ferien. 

HVORFOR VÆLGE OS

Hvis din hund også skal holde ferie i trygge og skønne omgivelse, imens du selv holder ferie, og hvis du ikke vil gå på kompromis med nærvær og omsorg, så skal du vælge vores hotel til din hund.

VORES KONCEPT

Vandrigsgaard Hundehotel har et koncept, der er en blanding mellem hundebørnehave og hundehotel. Det betyder at dagligdagen minder om en hundebørnehave med overnatning.

Omsorg & Tryghed

Ingen stress

Masser af tid

Sofa, brændeovn & TV

Hjemlige omgivelser

Fysisk & mental aktivering

Hunden i fokus

Individuelle behov opfyldes

OBLIGATORISK PRØVEOPHOLD

Første gang din hund besøger Vandrigsgaard Hundehotel, så er det på et prøveophold, som varer 2 sammenhængende nætter (3 påbegyndte dage).

Prøveopholdet er et krav fra os, så vi kan sikre os, at din hund vil trives hos os og i vores koncept uden stress, så du kan tage på ferie med ro i maven.

Vi bruger prøveopholdet til at vurdere din hunds adfærd og interaktion med de andre hunde, og om den formår at hvile og slappe af på værelset.

Hvid baggrund
VORES SUITER

Alle vores 11 suiter har et luksuriøst og hjemligt udseende. De fleste hunde er ganske almindelige familiehunde, der til dagligt måske ligger i både sofa og seng, og derfor har vi forsøgt at skabe et hotel, der indretningsmæssigt ligner et hjem, så hundene ikke bliver ekstra stresset af for mange ukendte omgivelser.

Under rådgivning fra DogWise hundeadfærdsbehandler har vi indrettet suiterne og hele hundehotellet, så din hund ikke udsættes for unødig stress. I dagligdagen bliver der taget stort hensyn til hundenes behov for stimulation, ro og nærvær.
 
 

RUNDTUR PÅ HOTELLET
HOTELLETS UDENDØRS OMRÅDER

Vandrigsgaard Hundehotel ligger på en smuk og idyllisk ejendom i landlige omgivelser på Stevns, og ligger tæt på både strand og skov, men langt fra by og støj.

 

Vandrigsgaard Hundehotel råder over 15.000 m2, hvor store dele er indhegnet, så hundene kan boltre sig frit. Vi har flere indhegninger til hundene, som tjener forskellige formål, udover de to store primære indhegninger til leg og frit løb, så har hotellet også en stimulerings indhegning til søgeøvelser og mental stimulering af hundene.

KIG MED PÅ FACEBOOK

På vores facebookside kan du få et indblik i både hotellet og dets område, samt i hundenes hverdag hos os. På den måde kan du følge med i din hunds ferie.

  • Facebook
Hvid baggrund
LOYALITETSPROGRAM
Vores allermest loyale kunder hvis hunde er hos os +50 dage fordelt på 12 måneder bliver automatisk PLATINKUNDER
Vandrigsgaard hundehotel_edited.jpg

Fleksible check ind/ud

Som PLATINKUNDE har du mulighed for at checke din hund end eller ud i et udvidet tidsrum. 

Check ind/ud fra kl.9-12 & kl.14.17

Vandrigsgaard hundehotel.jpg

Goodiebag

Når du henter din hund, så får du en lækker godiebag med din hunds favorit snacks med hjem.

IMG_2810.jpg

Samme suite

Hunde er vanedyr og derfor er det en tryghed for hundene, at de bor i den samme suite hver gang.

PERSONEN BAG

Vandrigsgaard Hundehotel er ejet af Katja Skjold, og det er hende du som oftest møder i hotellet. Katja står for den daglige drift af hotellet. Katja er 39 år og gift med Michael, som du også i ny og næ vil kunne møde i hotellet.
 
Katja er det man i daglig tale kalder for en "Crasy Dog Lady", fordi hun lever og ånder for hundene og du vil derfor ofte møde Katja fyldt med hundehår. Katja & Michael har selv tre franske bulldogs, og har haft hunde hele deres liv, i form af jagthunde, Airedale terrier og golden retriever.
 
Vandrigsgaard Hundehotel er en drøm, der er gået i opfyldelse for Katja og da den helt rigtige ejendom til hotellet dukkede op, solgte Katja sin webshop med hundetilbehør, og derfra startede eventyret. Drømmen var at skabe et hundehotel der lignede hundenes vante omgivelse - nemlig et hjem.
 
Katja har en anerkendende og positiv tilgang til hundene, og har et godt øje for hundenes sprog, der gør hende i stand til at afkode dem, og give dem de bedste betingelser for et stressfrit ophold. Stressfrie hunde har været en stor omdrejning for hele hotellet, og derfor har opbygningen og tilrettelæggelsen af hotellet været med kyndig vejledning og rådgivning fra Betina Sabinsky fra DogWise, som Katja har et tæt samarbejde med.

Derudover har Katja selvfølgelige den lovpligtige hundeholder uddannelse, der giver en masse viden indenfor: Hygiejne - smittebeskyttelse - hundens adfærd & velfærd - sygdomslære & skadehåndtering - racekendskab - miljøpåvirkning - ernæring - håndtering.

bottom of page