VILKÅR & BETINGELSER

IND- OG UDTJEKNING
Vi har ind og ud checkning i følgende tidsrum:

Man-fre: Kl.10-11 & kl.16-17

Lør-søn: Kl.10-11

SPECIELLE ÅBNINGSTIDER

Den 24. december er der lukket for check in og ud.
Den 25. og 26. december samt den 1. januar kun åbent kl.12.00-14.00.
D.31. december kun åbent kl. 10.00 - 12.00. 

Når du kommer for at checke din hund ind, så bedes du venligst lade din hund blive i bilen, men medbringe dens ting. Når vi har overstået alt det praktiske, så har du mulighed for at se hotellet og hvor din hund skal bo. Derefter går vi sammen ud og henter din hund, går en tur rundt på ejendommen, hvorefter vi skilles og jeres hunds ferie starter. Dette giver din hund en blid overgang og start hos os. Du skal derfor sætte lidt tid af til indtjekning af din hund.

 

BESØG HOTELLET
Du er altid velkommen til at komme og besøge os sammen med din hund, så I kan se stedet inden I booker. Det eneste vi beder om er, at du kontakter os og aftaler tid og dag med os. Vi tager kun imod besøg imellem kl.10-11 & 16-17 på hverdage.


AFHENTNING AF DIN HUND
Vandrigsgaard Hundehotel er til for at gøre det nemt og trygt for dig og din familie, når I skal på ferie uden familiens firbenede medlem. Vi tilbyder derfor at hente og bringe din hund, hvor end det passer dig bedst. Det kan fx være i lufthavnen, så I slipper på at tænke på noget. Eksempel: du skal flyve fra CPH, så fortæller du os, hvornår du tjekker ind, og så henter vi din hund i lufthavnen. Når du kommer hjem, så har vi fået dit fly nr. og vi og din hund tager imod dig, når du lander igen.

 

​Taksten for kørsel er kr.300 + kr.5 pr. kilometer. Vi henter og bringer på hele Sjælland. Du betaler for begge veje - ud og hjem.

TELEFONTID
Alle dage kl. 10.00 til kl. 16.00. 

 

HVILKE HUNDE ER VELKOMNE PÅ HOTELLET

Vi tager som udgangspunkt imod de fleste hunde, dog ikke unghunde under 12 måneder og tæver i løbetid. Derudover har vi et forbehold overfor hyrdehunde og vagthunde, da de typisk har et højere stressniveau og derfor ofte ikke trives i vores koncept, og derfor vil en prøveovernatning vil være et krav. Din hund skal kunne og nyde at være sammen med andre hunde, være positivt socialiseret, samt kunne være tryg i at være alene på sit værelse om aftenen og natten. Hvis du er i tvivl så ring og få en snak med os. Derudover er det vigtigt, at din hund er vant til at blive passet af andre end dig.

 

Vi forbeholder os retten til at sige nej til hunde, som vi vurderer ikke vil kunne opholde sig på hotellet efter vores koncept. Vi anbefaler altid et besøg hos os og evt. en prøveovernatning.

 

Det er derfor vigtigt, at du besvarer spørgsmålene på bookingsiden fyldigt, så vi kan vurdere om Vandrigsgaard er et godt match for din hund, og at vi kan sikre din hund et trygt ophold hos os.

Vi forbeholder os retten til at ringe din hund hjem, hvis vi vurdere at den mistrives hos os eller bidrager til dårlig trivsel hos hotellets andre gæster. Din hunds tarv og trivsel er hovedfokus hos os, hvilket er grunden til vores "ring hjem" politik. og det er noget vi ikke går på kompromis med. Du skal derfor altid have en "back up", som vi kan ringe til, hvis du selv ikke kan hente hunden. Af denne grund er en prøveovernatning en god løsning.

Hvis vi er nødsaget til at ringe din hund hjem, så betaler du for de påbegyndte døgn, som din hund er hos os, hvilket betyder at hvis du har booket en prøveovernatning (2x349,-) og vi er nød til at ringe din hund hjem allerede første dag, så betaler du kun for en dag.

HOTEL SUITERNE
På Vandrigsgaard Hundehotel finder du Danmarks mest luksuriøse ferie for din hund, og det gælder bestemt også vores suiter. Vores 11 suiter er udsmykket med en hjemlig atmosfære i hver deres stil, så din hund får en hyggelig og tryg ferie hos os.

Alle hotelsuiter har direkte adgang til udendørs indhegnet og overdækket terrasse. Hundens suite er 3x2 meter og  terrassen er også 3x2 meter. Din hund råder derfor over 12m2.
Alle suiter og terrasser rengøres dagligt og efterladenskaber fra hundene opsamles løbende igennem døgnet. I kolde perioder opvarmes suiterne med gulvvarme.

Hotellet og suiterne er videoovervåget, så vi sent om aftenen og om natten stadig kan holde øje med din hund, og sikre os at den har det godt.

FODER, EGET FODER & MEDICIN

Vi fodre med Carnilove og Brit Care som ikke indeholder korn. Foder er inkluderet i grundprisen. Som udgangspunkt vil vi altid anbefale at du medbringer hundens eget foder, fordi et pludseligt foderskifte kan skabe ubalance i hundens mave. Hvis din hund får BARF, så er det et krav at du selv medbringer foder. Har din hund brug for medicin eller anden regelmæssig behandling, så sørger vi også for det og det er selvfølgelig gratis. 

HUNDENS EGNE TING

Vores erfaring er at jo flere af hundens egne ting der medbriges, jo større succes har hunden med at føle tryghed under opholdet.  Medbring derfor meget gerne nogle af hundens ting, såsom seng, tæpper og noget der dufter af dig og hundens vante miljø, så hunden føler sig hjemme. Hundebure og soveudstyr af stål/metal er ikke velkommen på hundenes værelser. Hårde hundeben (fyldte ben) og kalkben må ikke være i hundens suite, da disse kan splintre og ved indtagelse kan skade hundene.

VACCINATIONER

Alle hunde skal være vaccinerede med følgende to vacciner: 

Nobivac DHPPi: Hundesyge/Hepatitis/Parainfluenza/Parvovirus
Nobivac BbPi: Bordetella bronchoseptica/Parainfluenza via en næsevaccine med en af hundens dyrlæge godkendte vacciner, og gyldig vaccinationsattest eller Titertest skal forevises ved ankomst. Hundens dyrlæge alene er ansvarlig for om din hund er sikret med 1 – 2 eller flerårige vaccinationer. Din hund må senest være vaccineret 12 mdr før dens ophold, og mod kennelhoste mindst 3 uger før opholdet hos os. Hvis gyldig vaccination ikke kan forevises ved check in, så er vi nødsaget til at afvise den, da gyldig vaccine er lovkrav fra fødevarestyrelsen, og du vil blive opkrævet for opholdet.

 

DYRLÆGE

Hvis din hund mod forventning skulle gå hen og blive syg under dens ophold eller kommer til skade, så bliver Faxe Dyrehospital tilkaldt for ejers regning. Faxe Dyrehospital er et af landets bedste dyrehospitaler. Vandrigsgaard Hundehotel kan ikke tage ansvar for hunde som er kommet til skade, eller har pådraget sig sygdom under opholdet. Hvis vi konstaterer lopper hos din hund under opholdet, så vil vi behandle din hund og være nød til at rengøre hele hotellet grundigt. Dette vil koste et ekstra gebyr på kr.1500, og dette vil blive opkrævet ved udtjekning. Hunde på ferie på hundehotellet er kun dækket af de forsikringer tegnet af hundens ejer.

 

SYGDOM INDEN ANKOMST​

Er din hund blevet syg inden ankomst, så skal du kontakte os. Vi tager som hovedregel ikke imod syge hunde, men det vil bero på en vurdering fra os. Er din hund syg ved ankomst og er der risiko for, at den smitter de andre gæster, så vil din hund blive afvist.

 

RESERVATION

Reservation sker enten via vores bookingside.  Du vil modtage en ordrebekræftelse senest 24 timer efter din reservation. Du er altid velkommen til at ringe til os inden, hvis du har spørgsmål.

 

BETALING

Der betales pr. påbegyndt døgn og der betales et depositum på kr.650 ved reservation. Dette betales senest 7 dage efter modtaget ordrebekræftelse ellers bortfalder reservationen. Din reservation er først gældende, når vi har modtaget depositummet. Det resterende beløb betales ved check in. Depositum tilbagebetales ikke ved afbestilling og der betales ikke penge tilbage, hvis hunden afhentes tidligere end planlagt.

Det vil være muligt at betale med mobilepay, bankoverførsel og kontant.

 

AFBESTILLING AF RESERVERET OPHOLD

Afbestilling kan uden udgift for hundeejeren ske indtil 21 dage før opholdets start. Sker afbestilling senere eller slet ikke, hæftes der økonomisk for hele den reserverede periode. Ophold der reserveres inden for 21 dage før opholdets start er derfor bindende.

11. marts 2020:

På grund af den ekstraordinære situation med covid-19, så har vi midlertidigt ændret vores betingelser i forhold til afbestilling. Skulle du pga covid-19 være nødsaget til at afbestille din hunds ophold senere end 21 dage før opholdets start, så vil du stadig blive opkrævet for opholdets fulde længde, men få tilbudt en ombooking af opholdet. Du vil derfor have opholdet tilgode hos os, og kan booke et nyt ophold i løbet af 2020 uden at blive opkrævet for det. Du skal kunne dokumentere at det skyldes covid-19.

TILSYN & KONTROL

Når hotellet er åbent, så tilkaldes Faxe Dyrehospital for dyrelægekontrol. Forud for åbningen har Fødevarestyrelsen været på kontrolbesøg. 

Der vil hvert år blive udført 2 kontrolbesøg af Faxe Dyrehospital og kontrolbesøg af Fødevarestyrelsen. Vi vil også efter åbning blive en del af smiley ordningen for hundepensioner.

VANDRIGSGAARD
HUNDEHOTEL

Det første rigtige luksus hunde hotel i Danmark, hvor din hund holder ferie i trygge og luksuriøse rammer, imens du også er på ferie

FØLG OS PÅ
  • Grey Facebook Icon
ADRESSE

Vandrigsgaard Hundehotel

Vandrigsvej 17, 4660 Store Heddinge

Tlf.29937000

CVR: 39987538

KONTAKT

Telefontid: Alle dage kl. 10.00 til kl. 16.00. Særlige åbningstider jul og nytår:

Ring på 29937000

© 2019 Vandrigsgaard Hundehotel