top of page
VILKÅR & BETINGELSER

IND- OG UDTJEKNING
Vi har ind og ud checkning i følgende tidsrum:

 

Man-fre

Check ind: Kl.10.30 - 11.00 & kl.16.30 - 17.00

Check ud: Kl.10.00 - 10.30 & kl.16.00 - 16.30

Lør-søn:

Check ind: 10.30 - 11.00

Check ud: 10.00 - 10.30

Venligst respekter disse tider.

SPECIELLE ÅBNINGSTIDER

D.24. & 25. december er der lukket for check in og ud.

 

31.12:

Check ud: 10.00 - 10.30

Check ind: 10.30 - 12.00

01.01:

Check ud: 11.00 - 13.00

Check ind: 13.00 - 13.30

TELEFONTID

Alle hverdage kl. 11.00 til kl. 16.00. 

BESØG HOTELLET
Du er altid velkommen til at komme og besøge os sammen med din hund, så I kan se stedet inden I booker. Det eneste vi beder om er, at du kontakter os og aftaler tid og dag med os. Vi tager kun imod besøg i tidsrummet 15-16 på hverdage.

HVILKE HUNDE ER VELKOMNE PÅ HOTELLET

Vi tager som udgangspunkt imod de fleste små- og mellemstore hunde (Max 35 kg.), dog ikke unghunde under 12 måneder eller tæver i løbetid. Derudover har vi et forbehold overfor brugshunde herunder hyrde- og vagthunde, da de typisk har et højere drive og stressniveau og derfor ofte ikke trives i vores koncept, det vil derfor bero på en konkret vurdering fra os. Din hund skal kunne og nyde at være sammen med andre hunde, være positivt socialiseret, samt kunne være tryg i at være alene på sit værelse om aftenen og natten. Hvis du er i tvivl så ring og få en snak med os. Derudover er det vigtigt, at din hund er vant til at blive passet af andre end dig.

 

Vi forbeholder os retten til at sige nej til hunde, som vi vurderer ikke vil kunne opholde sig på hotellet efter vores koncept. 

 

Det er derfor vigtigt, at du besvarer spørgsmålene på bookingsiden fyldigt, så vi kan vurdere om Vandrigsgaard er et godt match for din hund, og at vi kan sikre din hund et trygt ophold hos os.

OBLIGATORISK PRØVEOPHOLD

Første gang din hund besøger Vandrigsgaard Hundehotel, så er det på et prøveophold, som varer 2 sammenhængende nætter (3 påbegyndte dage). Den fulde pris for prøveophold opkræves ved booking, og de refunderes ikke ved afbestilling.

Prøveopholdet er et krav fra os, så vi kan sikre os, at din hund vil trives hos os og i vores koncept uden stress, så du kan tage på ferie med ro i maven.

Prøveopholdet er obligatorisk for alle nye hunde, som vi ikke kender i forevejen. I forbindelse med et prøveophold er check ind kun muligt kl.10.30-11.00. Prøveophold er ikke muligt i højsæson.

Vi forbeholder os retten til at ringe din hund hjem, hvis vi vurdere at den mistrives hos os, er aggressiv eller bidrager til dårlig trivsel hos hotellets andre gæster. Din hunds tarv og trivsel er hovedfokus hos os, hvilket er grunden til vores "ring hjem" politik. og det er noget vi ikke går på kompromis med. Du skal derfor altid have en "back up", som vi kan ringe til, hvis du selv ikke kan hente hunden. 

Hvis vi er nødsaget til at ringe din hund hjem, så betaler du for de påbegyndte døgn, som din hund er hos os. Er vi derimod nød til at ringe din hund hjem pga løbetid, så hæfter du for hele den bookede periode.

VACCINATIONER
Alle hunde skal være vaccinerede med følgende tre vacciner: 

Nobivac DHP: Hundesyge/Hepatitis/Parvovirus - hvert 3. år.
Nobivac BbPi: Bordetella bronchoseptica/Parainfluenza - hvert år.

Nobivac L4: Leptospirose - hvert år.

BbPi og L4 er tillægsvaccine, som ikke er en del af dyrlæges basisvaccine. Der er kommet en ny vaccine på markedet mod kennelhoste, som gives i munden i stedet for næsen. Denne hedder Nobivac Oral Bb, hvis din hund vaccineres med denne, så skal den også have Nobivac Pi ved siden af hvert år. Gyldig vaccinationsattest eller Titertest skal forevises ved ankomst. Hundens dyrlæge alene er ansvarlig for om din hund er sikret med gyldige vaccinationer. Din hunds DHP vaccine må ikke være ældre end 3 år under hele hundens ophold og din hunds skal være vaccineret mod kennelhoste (BbPi) mindst 3 uger før opholdet hos os og den må ikke være ældre end 1 år under opholdet. Hvis gyldig vaccination ikke kan forevises ved check in, så er vi nødsaget til at afvise din hund, da gyldig vaccine er lovkrav fra fødevarestyrelsen, og du vil blive opkrævet for opholdet. Har din hund Nobivac DHPPi.

SYGDOM INDEN ANKOMST​

Er din hund blevet syg inden ankomst, har tynd mave, hoster mv, så skal du kontakte os. Vi tager som hovedregel ikke imod syge hunde, men det vil bero på en vurdering fra os. Er din hund syg ved ankomst og vurderer vi at vi ikke kan varetage dens sygdom eller er der risiko for, at den smitter de andre gæster, så vil din hund blive afvist.

VIGTIGT VED ANKOMST

Når du kommer for at checke din hund ind, så bedes du venligst lade din hund blive i bilen, men medbringe dens ting. Når vi har overstået alt det praktiske, så har du mulighed for at se hotellet og hvor din hund skal bo. Derefter går vi sammen ud og henter din hund, hvorefter vi skilles og din hund går fra dig og ikke omvendt. Du finder indgangen inden i gårdspladsen.

HOTEL SUITERNE
På Vandrigsgaard Hundehotel finder du Danmarks mest luksuriøse ferie for din hund, og det gælder bestemt også vores suiter. Vores 11 suiter er udsmykket med en hjemlig atmosfære i hver deres stil, så din hund får en hyggelig og tryg ferie hos os.

Alle hotelsuiter har direkte adgang til udendørs indhegnet og overdækket terrasse. Hundens suite er 3x2 meter og  terrassen er også 3x2 meter. Din hund råder derfor over 12m2.
Alle suiter og terrasser rengøres dagligt og efterladenskaber fra hundene opsamles løbende igennem døgnet. I kolde perioder opvarmes suiterne med gulvvarme.

Hotellet og suiterne er videoovervåget, så vi sent om aftenen og om natten stadig kan holde øje med din hund, og sikre os at den har det godt.

HUNDENS EGNE TING

Vores erfaring er, at jo flere af hundens egne ting der medbringes, jo større succes har hunden med at føle tryghed under opholdet.  Medbring derfor meget gerne nogle af hundens ting, såsom seng, tæpper og noget der dufter af dig og hundens vante miljø, så hunden føler sig hjemme. Hundebure og soveudstyr af stål/metal er ikke velkommen på hundenes værelser. Hårde hundeben (fyldte ben) og kalkben må ikke være i hundens suite, da disse kan splintre og ved indtagelse kan skade hundene. Vi foretrækker at bruge vores egne vand- og madskåle, så dem behøver du ikke at tage med. Hundens egne ting medbringes på ejet ansvar. 

FODER, EGET FODER & MEDICIN

Vi fodre med Brit Care som ikke indeholder korn. Foder er inkluderet i grundprisen. Som udgangspunkt vil vi altid anbefale at du medbringer hundens eget foder, fordi et pludseligt foderskifte kan skabe stress og ubalance i hundens mave. Hvis din hund får BARF, så er det et krav at du selv medbringer foder. Har din hund brug for medicin eller anden regelmæssig behandling, så sørger vi også for det og det er selvfølgelig gratis. 

RESERVATION

Reservation sker via vores bookingside.  Husk at starte med at booke en prøveovernatning. Du vil modtage en ordrebekræftelse samt opkrævning af depositum senest 48 timer efter din bookingforespørgsel. Du er altid velkommen til at ringe til os inden, hvis du har spørgsmål. Hvis du har booket udenfor vores afbestillingsperiode, så modtager du en faktura på opholdet.

BETALING

Der betales pr. påbegyndt dag og der betales et depositum på kr.700 ved reservation. Dette betales senest 7 dage efter modtaget ordrebekræftelse. Det resterende beløb betales ved check in. Depositum tilbagebetales ikke ved afbestilling og der betales ikke penge tilbage, hvis hunden afhentes tidligere end planlagt.

Der betales ikke depositum for prøveophold, men hele prøveopholdets pris betales ved booking.

Det er muligt at betale med bankoverførsel, kontant og med kort i hotellet.

OBS VED HØJSÆSON

I vores vinterferie (uge 7-8), sommerferie (uge 25-33) og efterårsferie (uge 41-41) betales der for min. 7 dage uanset om du har brug for pasning i mindre dage.

 

AFBESTILLING AF RESERVERET OPHOLD

Afbestilling kan uden udgift for hundeejeren ske indtil 21 dage før opholdets start. Sker afbestilling senere eller slet ikke, hæftes der økonomisk for hele den reserverede periode. Ophold der reserveres inden for 21 dage før opholdets start er derfor bindende og opholdet vil blive opkrævet ved booking.

AFBESTILLING OG ÆNDRING AF OPHOLD I HØJSÆSON
Højsæson:
Vinterferie (uge 7-8), påske, sommerferie (uge 25-33), efterårsferie (uge 41-42), jul og nytår (d.23.12-02.01)
Ophold booket i vores højsæson skal ændres eller afbestilles senest 2 måneder før ophold, ellers er opholdet bindende. Bookes opholdet senere end 2 måneder før, så er opholdet automatisk bindende. Dette er for at undgå såkaldte helgardering, hvor kunder der skal på ferie i 1 uge, booker et ophold på fx 3 uger, så de er sikret plads i den periode de vil rejse, og derefter afbestiller det resterende. Dette skaber huller, som andre kunder kunne have fået glæde af.

TILSYN & KONTROL

Vandrigsgaard Hundehotel er underlagt Fødevarestyrelsens bekendtgørelse om erhvervsmæssigt hundehold, hvilket betyder at der hvert år bliver udført to kontrolbesøg af Faxe Dyrehospital og uanmeldt kontrolbesøg af Fødevarestyrelsen. 

DYRLÆGE

Hvis din hund mod forventning skulle gå hen og blive syg under dens ophold eller kommer til skade, så bliver Faxe Dyrehospital tilkaldt for ejers regning. Faxe Dyrehospital er et af landets bedste dyrehospitaler. Vandrigsgaard Hundehotel kan ikke drages til ansvar for hunde som er kommet til skade, eller har pådraget sig sygdom under opholdet.

 

Vi anbefaler at din hund behandles forebyggende mod lopper og flåter inden ankomst. Hvis vi konstaterer lopper hos din hund under opholdet, så vil vi behandle din hund og være nød til at rengøre hele hotellet grundigt. Dette vil koste et ekstra gebyr på kr.1500, og dette vil blive opkrævet ved udtjekning.

 

Hunde på ferie på hundehotellet er kun dækket af de forsikringer tegnet af hundens ejer. Din hund skal have den lovpligtige ansvarsforsikring.

bottom of page