VANDRIGSGAARD
HUNDEHOTEL

Det første rigtige luksus hunde hotel i Danmark, hvor din hund holder ferie i trygge og luksuriøse rammer, imens du også er på ferie

KONTAKT

Telefontid: Alle dage kl. 10.00 til kl. 16.00. Særlige åbningstider jul og nytår:

Ring på 29937000

FØLG OS PÅ
  • Grey Facebook Icon
ADRESSE

Vandrigsgaard Hundehotel

Vandrigsvej 17, 4600 Store Heddinge

Tlf.29937000

CVR: 39987538

© 2018 Vandrigsgaard Hundehotel

VILKÅR & BETINGELSER

IND- OG UDTJEKNING
Det skal være nemt for dig at aflevere og hente din hund, og derfor kan du hente din hund, når det passer dig bedst. Det vil som udgangspunkt ikke være muligt at tjekke ind eller ud i tidsrummet kl.20-07, ønskes dette opkræver vi et tillæg på kr.500. Vi aftaler hvornår du ankommer og hvornår du henter. Der vil dog være specielle åbningstider ved højtider.

Når du kommer for at checke din hund ind, så bedes du venligst lade din hund blive i bilen, men medbringe dens ting. Når vi har overstået alt det praktiske, så har du mulighed for at se hotellet og hvor din hund skal bo. Derefter går vi sammen ud og henter din hund, går en tur rundt på ejendommen, hvorefter vi skilles og jeres hunds ferie starter. Dette giver din hund en blid overgang og start hos os. Du skal derfor sætte lidt tid af til indtjekning af din hund.

AFHENTNING AF DIN HUND
Vandrigsgaard Hundehotel er til for at gøre det nemt og trygt for dig og din familie, når I skal på ferie uden familiens firbenede medlem. Vi tilbyder derfor at hente og bringe din hund, hvor end det passer dig bedst. Det kan fx være i lufthavnen, så I slipper på at tænke på noget. Eksempel: du skal flyve fra CPH, så fortæller du os, hvornår de tjekker ind, og så henter vi din hund i lufthavnen. Når du kommer hjem, så har vi fået dit fly nr. og vi og din hund tager imod dig, når du lander igen.

 

​Taksten for kørsel er kr.300 + kr.5 pr. kilometer. Vi henter og bringer på hele Sjælland. 

KONTAKT
Telefontid: Alle dage kl. 10.00 til kl. 16.00. Særlige åbningstider jul og nytår:

SPECIELLE ÅBNINGSTIDER
Den 24. og 31. december kun åbent kl. 10.00 - 12.00.
Den 25. og 26. december samt den 1. januar kun åbent kl. 14.00 - 16.00

HOTEL SUITERNE
På Vandrigsgaard Hundehotel finder du Danmarks mest luksuriøse ferie for din hund, og det gælder bestemt også vores suiter. Vores 11 suiter er udsmykket med en hjemlig atmosfære i hver deres stil, så din hund får en hyggelig og tryg ferie hos os.

Alle hotelsuiter har direkte adgang til udendørs indhegnet og overdækket terrasse. Hundens suite er 3x2 meter og  terrassen er også 3x2 meter. Din hund råder derfor over 12m2.
Alle suiter og terrasser rengøres dagligt og efterladenskaber fra hundene opsamles løbende igennem døgnet. I kolde perioder opvarmes suiterne med gulvvarme.

Hotellet og suiterne er videoovervåget, så vi sent om aftenen og om natten stadig kan holde øje med din hund, og sikre os at den har det godt.

FODER, EGET FODER & MEDICIN

Vi fodre med Carnilove og Brit Care som ikke indeholder korn. Foder er inkluderet i grundprisen. Som udgangspunkt vil vi altid anbefale at du medbringer hundens eget foder, fordi et pludseligt foderskifte kan skabe ubalance i hundens mave. Hvis din hund får BARF, så er det et krav at du selv medbringer foder. Har din hund brug for medicin eller anden regelmæssig behandling, så sørger vi også for det og det er selvfølgelig gratis. 

HUNDENS EGNE TING

I må meget gerne medbring nogle af hundens ting, såsom seng, tæpper, legetøj mv, så hunden føler sig hjemme. Hundebure og soveudstyr af stål/metal er ikke velkommen på hundenes værelserHårde hundeben (fyldte ben) og kalkben må heller ikke være i hundens suite , da disse kan splintre og ved indtagelse kan skade hundene.

DYRLÆGE & VACCINATIONER
Alle hunde skal være vaccinerede mod Parvo virus og Hundesyge, samt kennelhoste med en af hundens dyrlæge godkendte vacciner, og gyldig vaccinationsattest eller Titertest skal forevises ved ankomst. Hundens dyrlæge alene er ansvarlig for om din hund er sikret med 1 – 2 eller flerårige vaccinationer. Vi anbefaler at hunden vaccineres én gang om året, og mod kennelhoste mindst 3 uger før opholdet hos os.

Hvis din hund mod forventning skulle gå hen og blive syg under dens ophold eller kommer til skade, så bliver Faxe Dyrehospital tilkaldt for ejers regning. Faxe Dyrehospital er et af landets bedste dyrehospitaler. Vandrigsgaard Hundehotel kan ikke tage ansvar for hunde som er kommet til skade, eller har pådraget sig sygdom under opholdet. Hvis vi konstaterer lopper hos din hund under opholdet, så vil vi behandle din hund og være nød til at rengøre hele hotellet grundigt. Dette vil koste et ekstra gebyr på kr.1500, og dette vil blive opkrævet ved udtjekning.

Hunde på ferie på hundehotellet er kun dækket af de forsikringer tegnet af hundens ejer.

 

RESERVATION

Reservation sker enten via bookingsiden eller telefon. Du vil modtage en ordrebekræftelse senest 24 timer efter din reservation.

 

BETALING

Der betales pr. påbegyndt døgn og der betales et depositum på kr.650 ved reservation. Dette betales senest 7 dage efter modtaget ordrebekræftelse ellers bortfalder reservationen. Din reservation er først gældende, når vi har modtaget depositummet. Det resterende beløb betales ved check in. Depositum tilbagebetales ikke ved afbestilling og der betales ikke penge tilbage, hvis hunden afhentes tidligere end planlagt.

Det vil være muligt at betale med mobilepay, bankoverførsel og kontant.

 

AFBESTILLING AF RESERVERET OPHOLD

Afbestilling kan uden udgift for hundeejeren ske indtil 21 dage før opholdets start. Sker afbestilling senere eller slet ikke, hæftes der økonomisk for hele den reserverede periode. Ophold der reserveres inden for 21 dage før opholdets start er derfor bindende.

HVILKE HUNDE ER VELKOMNE PÅ HOTELLET

Vi tager imod alle hunde og racer, men som udgangspunkt dog ikke hvalpe under 6 måneder og tæver i løbetid. Men ring og få en snak med os, hvis du evt har en tæve der måske er i løbetid på tidspunktet for opholdet eller en hvalp, der er under 6 måneder.

 

Vi forbeholder os retten til at sige nej til hunde, der har et meget højt stressniveau og en udfarende adfærd overfor andre hunde. Det vil dog altid bero på en samtale og vurdering mellem os og hundeejer, og vi vil derfor anbefale et besøg hos os og evt. en prøveovernatning.

 

Det er derfor vigtigt, at du besvarer spørgsmålene på bookingsiden fyldigt, så vi kan vurdere om Vandrigsgaard er et godt match for din hund, og at vi kan sikre din hund et godt ophold hos os.

Vi forbeholder os retten til at ringe din hund hjem. hvis vi vurdere at den mistrives hos os. Du skal derfor altid have en "back up", som vi kan ringe til, hvis I selv ikke kan hente hunden. Af denne grund er en prøveovernatning en god løsning.

TILSYN & KONTROL

Når hotellet er åbent, så tilkaldes Faxe Dyrehospital for dyrelægekontrol. Forud for åbningen har Fødevarestyrelsen været på kontrolbesøg. 

Der vil hvert år blive udført 2 kontrolbesøg af Faxe Dyrehospital og kontrolbesøg af Fødevarestyrelsen. Vi vil også efter åbning blive en del af smiley ordningen for hundepensioner.