top of page
 • Hvorfor skal min hund have alle de vacciner?
  DHP - denne er lovpligtig fra Fødevarestyrelsem L4 - Denne er kraftigt anbefalet af vores tilsynsførende dyrlæge Faxe Dyrehospital, da den kan smitte fra hunde til mennesker. BbPi - Er mod kennelhoste, som er yderst smitsomt. Denne virus kan hos nogle hunderacer udvikle sig til et meget slemt forløb med lungebetændelse.
 • Hvad koster det?
  Du kan se alle vores priser under siden priser. Priserne er pr. påbegyndt dag, hvilket vil sige at det koster fx 2 x 500,- for en overnatning (ikke jul/nytår)
 • Hvorfor skal min hund på to sammenhængende nætters prøveophold?
  Det vigtigste for os er, at din hund trives og er glad hos os. Derfor har vi brug for at vurdere om din hund vil have det godt hos os. Dette giver både dig og os ro i maven, når du tager på ferie? Når din hund er på prøveophold hos os, så kigger vi på hvordan din hund interagerer sammen med de andre hunde, og hvordan din hund reagerer når den er inde på dens værelse. Årsager til at din hund bliver vurderet til ikke at kunne komme igen: - Din hund er utryg - Din hund udviser agressiv adfærd overfor de andre hunde - Din hund falder ikk til ro på værelset - Din hund udviser en uhensigtsmæssig hormonel adfærd og humper de andre hunde
 • Er der foder med i prisen?
  Ja, det er der. MEN, vi anbefaler altid at du tager hundens egen mad med, da et pludseligt foderskifte kan give dårlig mave og dårlig mave være årsag til stress.
 • Hvilke hunde kan komme på ophold på Vandrigsgaard Hundehotel?
  Alle hunde over 12 måneder og under 35 kg. Vi har dog et forbehold for vagt- og hyrdehunde. Dette betyder dog ikke, at de ikke er velkomne.
 • Kan man besøge hotellet?
  Ja, det kan man godt. Dog efter aftale på hverdage mellem 15-16. Ring eller skriv en mail for aftale.
 • Hvad skal jeg tage med til min hund?
  Det vigtigste er: hundens vaccinationspapirer samt chipnummer. Derudover anbefaler vi at du tager så mange af hundens ting som muligt med, så den kan føle sig hjemme. Se mere på vores tjekliste.
 • Hvornår kan jeg aflevere og hente min hund?
  Hverdage: Check ind: 10.30-11.00 el 16.30.17.00 Check ud: 10.00-10.30 el 16.00-16.30 Weekend: KUN formiddag Jul & Nytår (specielle åbningstider)
 • Kan jeg afbestille mit ophold?
  Ja, du vil dog miste dit depositum. Ophold booket udenfor vores højsæson kan afbestilles indtil 21 dage før. Ophold booket i vores højsæson skal afbestilles eller ændres senest to måneder før. Prøveophold afregnes ved booking og tilbagebetales ikke ved aflysning.
 • Kan jeg aflevere og hente min hund udenfor jeres åbningstid?
  Nej, det kan du det desværre ikke. Vores dag sammen med hundene er bygget op omkring nogle faste rutiner. Selve tidsrummet for check ind og ud skaber i forevejen uro hos hundene, fordi der kommer nye mennesker og hunde, så derfor kan du kun aflevere og hente i bestemte tidsrum.
 • Hvorfor skal min hund være 12 måneder inden den kan komme på ophold?
  I samarbejde med adfærdsterapeut Betina Sabinsky er det vores vurdering, at de fleste hunde først er mentalt klar til at komme på ophold og væk fra deres vante omgivelser, når det er fyldt 12 måneder.
 • Hvorfor skal min hund blive i bilen ved check ind?
  Din hund skal blive i bilen imens du går ind og checker den ind og får det praktiske på plads, og du kan se hotellet og hvor din hund skal bo. Derefter går vi sammen ud og henter din hund, hvor vi og din hund går alene ind. På denne måde er det din hund, der går fra dig og ikke omvendt.
 • Kan min hund risikere at blive ringet hjem?
  Ja, det kan den og dette kan der være tre årsager til: 1. Din hund udviser aggressiv adfærd overfor os eller de andre hunde. 2. Din hund bliver alvorlig syg. 3. Din hund trives ikke hos os. Den er ked af at være væk fra dig, den gør på værelset og falder ikke til ro eller den ødelægger værelset, fordi den er utryg. Alle hunde hos os skal nyde deres ophold og selv være på ferie. Dette er også derfor vores prøveophold er vigtigt, så din hund kan se os og stedet an og vi kan se din hund an.
bottom of page