HOLDET PÅ VANDRIGSGAARD

Skærmbillede 2019-07-15 kl. 11_edited.jpg

Katja

Founder & CEO

Er crazy dog lady, floklederen, både i bogstavelig forstand, i energi- og adfærdsmæssig forstand. Katja som ejer hundehotellet har en enorm stor kærlighed til hunde og hendes målsætning er, at alle hunde skal føle deres ophold på hotellet som en ferie. De skal være trygge, glade, harmoniske og ikke mindst trætte af indtryk.

Kingston

Right hand

Kingston er Katjas højre hånd og fastansat i hundehotellet. Kingston er med sin alder og opvækst i hotellet blevet en forlængelse af Katjas hundekompetencer og er lynhurtig til at afkode adfærd og går ofte i mellem hundene ved evt optakt til negativ adfærd. Dermed er Kingston den ultimative playmaker og peasemaker i hotellet.

270125578_10159457820117696_1975526221922356519_n_edited.jpg
Photo-Coming-Soon.png

Cecilie

Hotel manager

Er weekendafløser på hotellet og har Chihuahuaen Aura, samt har flere år været frivillig hos Dyreværnet. Cecilie har en meget omsorgsfuld og anerkendende tilgang til hundene, og er ikke bange for at tage fat og blive beskidt, så længe hundene har en fest. Derudover så har Cecilie et kursus i hundemassage.

Photo-Coming-Soon.png

Lise

Hotel Manager

Er weekendafløder på hotellet og ejer selv tre Newfoundlændere, og i Lises tilfælde passer det godt med at ejer ligner deres hund. Lise er nemlig rolig, blid og tålmodig i hendes tilgang til hundene, hvilket klart smitter af på vores gæster. 
Derudover har Lise et kursus i hundemassage.

image0000001.jpg

Derudover har vi tilknyttet to super søde unge piger fra nabolaget, som har været med siden hotellet åbnede. Vi har Marna som kommer og hjælper et par timer her og der, og så har vi Louise som er begyndt at få hele dage i ny og næ, når hundegruppen passer til hende. Vi er så glade for vores ungarbejdere og forventer, at både Louise og Marna bliver faste weekendafløsere, når alderen er til det.
Når vi udvælger ansatte til hundehotellet, så er det meget vigtigt for os at de personer vi ansætter har den helt rigtige energi og udstråling overfor hundene. En harmoniske og positiv udstråling og energi er nemlig altafgørende for hundenes trivsel.