top of page
DET ER OS DU MØDER
Vandrigsgaard hundehotel.jpg

Katja
Founder & Pack leader

Er crazy dog lady, floklederen, både i bogstavelig forstand, i energi- og adfærdsmæssig forstand. Katja har to franske bulldogs og ejer hundehotellet. Hun har en enorm stor kærlighed til hunde og hendes målsætning er, at alle hunde skal føle deres ophold på hotellet som en ferie. De skal være trygge, glade, harmoniske og ikke mindst trætte af indtryk. Hendes gæster er ikke kun gæster, men hendes "reservebørn". 

Vandrigsgaard hundehotel.jpeg

Cecilie
Hotel manager & Pack member

Er weekendafløser på hotellet og har Chihuahuaen Aura, samt har i flere år været frivillig hos Dyreværnet. Cecilie har en meget omsorgsfuld og anerkendende tilgang til hundene, og er ikke bange for at tage fat og blive beskidt, så længe hundene har en fest. Til dagligt er Cecilie veterinærsygeplejeskeelev.

Vandrigsgaard hundehotel.jpg

Louise
Pack member

Er ungarbejder på hotellet og har været med lige siden vi startede. Louise har derfor set lidt af hvert efterhånden, og er derfor totalt "cool" i sin omgang med hundene, fordi hun i en tidlig alder har lært at læse hundene. Louise vil med sin alder og erfaring stille og roligt få mere ansvar i hotellet, og det glæder vi os meget til.

Derudover har vi to søde unge piger Marna og Astrid, som kommer og hjælper med at hygge om hundene.

Når vi udvælger ansatte til hundehotellet, så er det meget vigtigt for os, at de personer vi ansætter har den helt rigtige energi og udstråling overfor hundene. En harmoniske, positiv udstråling og energi er nemlig altafgørende for hundenes trivsel.

bottom of page